Šta tačno mi radimo?

Checkout.ba je specijalizovana agencija za kompletnu izradu Webshop-ova, implementaciju platnih sistema, podršku i održavanje.

Ecommerce Razvoj

Sa više od 7 godina iskustva u razvoju i prodaji putem interneta, naš interni tim može vam pomoći da iskoristite vodeće Ecommerce platforme kako biste svoju web stranicu pretvorili u skalabilno i intuitivno iskustvo kupovine.

Ecommerce Strategija

Vjerujemo da je strategija početna tačka za uspješnu online prodaju. Kroz opsežna istraživanja, dizajniramo strategiju i planove za brend uzimajući u obzir vaša marketinška, kreativna i tehnološka očekivanja.

Ecommerce Dizajn

Sigurni smo da je funkcionalnost najbitnija, ali jednostavan dizajn je, takođe, izuzetno bitan. Zato stvaramo prilagođena iskustva kupovine putem interneta koja podižu vaš brend i inspirišu vaše kupce na kupovinu.

Da li želite da imate poslovnice širom svijeta?​

Kada imate Webshop, nisu vam potrebne poslovnice, fiskalne kase, dodatna radna snaga, izlog…Imate mogućnost da prodajete svoj proizvod ili uslugu bez lokacijskih prepreka, 24h dnevno. Kupcima ćete omogućiti da kupuju iz udobnosti svog doma, bez žurbe, mimo radnog vremena, kad god oni to žele. 


Kakve tipove webshop-ova izrađujemo?

Ukoliko želite ponudu za izradu Webshopa, kontaktirajte nas.

Internet trgovine (B2B ili B2C)

Nije bitno da li su vaši kupci fizička ili pravna lica, da li se bavite maloprodajom ili veleprodajom. Mi nudimo kompletna riješenja za sve vrste prodaje.

Booking webstranice

Ukoliko se bavite iznajmljivanjem smještaja, ako ste stomatološka ordinacija ili kozmetički centar, možemo vam ponuditi idealnu platformu za rezervacije termina i plaćanje unaprijed.

Online kursevi ili edukacije

Ako ste edukator ili želite da prodajete svoj kurs, naš tim može da Vam izradi platformu za online učenje koja će biti jednostavna i inspirativna za korištenje.


Koje su prednosti Webshop-a?

0 h

Radno vrijeme Webshop-a

Ako imate Webshop, prodajete 24h, bez ograničenja, u svim vremenskim zonama.

0

Jedna poslovnica

Dovoljna vam je samo internet prodavnica, bez izloga, fiskalne kase, poslovnice…

1 +

Bez ograničenja broja artikala

Nije vam potreban fizički prostor da biste izložili sve svoje artikle.